نمای خشکنورپردازی نماتاییدیه نمای شهرداریتاییدیه نمای شهردارینمای رومینمای رومیویلای چوبی






نما، اولین فاکتور از هر ساختمان است که نظر هر بیننده‌ی رهگذری را به خود جلب می‌کند.
نمای ساختمان در طول روز به دلیل وجود نور و روشنایی روز و تابش نور خورشید به خوبی دیده می‌شود و می‌تواند زیبایی خود را به رخ رهگذران بکشاند و نظر آن‌ها را به ساختمان جلب کند.
اما شاید برایتان جالب باشد که هر روزه روش‌های اجرای متفاوتی برای نماهای شیشه‌ای پدیدار می‌شوند و مهندسان نیز به خوبی از آن‌ها استقبال می‌کنند.
پس اگر شما هم به دنبال نمای شیشه‌ای هستید بهتر است که با انواع نماهای شیشه‌ای، نحوه طراحی نمای شیشه‌ای، روش اجرای نمای شیشه‌ای و … آشنا شوید.
یکی از شیک‌ترین و مقاوم‌ترین مصالحی که می‌توانید برای نمای خارجی ساختمان استفاده کنید؛ نمای سنگ است.
از بین تمام مصالحی که امروزه برای طراحی نما از آن‌ها استفاده می‌شود، نمای سنگی دوام و مقاومت بالاتری دارد.
درست است که نمای خشک یکی از سیستم‌های اجرایی نماست اما خب همان‌طور که قطعا در جریان هستید هیچ نمایی بدون طراحی قابلت اجرا ندارد.
برخلاف باور عموم مردم طراحی نمای خشک کار سخت و کمی پیچیده‌ای است و شما موظف هستید که طراحی خود را به دست طراحانی باتجریه و بااطلاعات بالا بسپارید تا در هنگام اجرا دچار مشکل نشوید.
نمای ساختمان، به منزله‌ی لباسی است که تصمیم دارید بر تن ساختمان خود بپوشانید!
اگر بتوانید این لباس را زیبا طراحی کرده و آن را به همان صورت حرفه‌ای پیاده‌سازی کنید، قطعا نمای ساختمان زیبایی خواهید داشت که می‌توانید به کمک آن، نظر خریداران بسیاری را به ساختمانتان جلب کنید.
ما درباره‌ی طراحی و پیاده‌سازی نمایی جذاب و زیبا، در مقاله‌ی «طراحی نمای کلاسیک» مفصل صحبت کرده‌ایم، بد نیست که سری هم به این مقاله بزنید تا با این روش طراحی نما هم آشنا شوید.
دانستن تفاوت‌های بین فیس کپ و فریم لس به شما کمک می‌کند تا راحت‌تر ساختار مورد نیاز خود را برای ساختن نما انتخاب کنید:

اگر عجله دارید و برایتان زمان اجرای نما اهمیت زیادی دارد؛ پیشنهاد ما این است که از سیستم فیس کپ استفاده کنید! زیرا زمان اجرایی کردن آن توسط یک نصاب ماهر، دو برابر نمای فریم لس است.
در نمای فیس کپ می‌توانید بازکننده‌ی پنجره را رو به داخل یا خارج طراحی کنید. یعنی در نمای فیس کپ هم می‌توانید پنجره‌هایتان را به داخل ساختمان باز کنید هم به خارج از ساختمان.
امروزه اکثر کارفرمایان برای داشتن ویلایی اروپایی و مدرن به سراغ نماهای شیشه برای ویلای خود میروند.
استفاده از شیشه در وسعت زیاد نیاز به بررسی عواملی چون شرایط اقلیمی، ارتفاع ساختمان، شرایط منطقه و… دارد.

و در صورتی که استفاده از شیشه بنا به هر دلیلی برای ساختمان شما مناسب نباشد، میتواند بعد از گذشت مدتی برایتان مشکل ساز شود و هزینه گزافی به همراه داشته باشد.
شاید در نگاه اول تصور کنید که سنگ مرمریت همان سنگ مرمر است و مهندسان ما به اشتباه دوباره اسم آن را آروده‌اند.
اما سخت در اشتباهید!
سنگ مرمریت و مرمر تفاوت‌های بسیاری دارند.
سنگ مرمریت هم همانند گرانیت سنگ گران قیمتی است اما به دلیل عدم مقاومت کافی در برابر رطوبت و تغییرات دمایی قابلیت استفاده در نما را ندارد.
سنگ مرمریت ظاهری شیشه‌ای دارد و بیشتر برای زیباسازی نواحی داخلی ساختمان استفاده می‌شود.
البته سنگ مرمریت را بر خلاف گرانیت که قابلیت ابزارزنی و حجم زنی را ندارد، می‌توان ابزار زد و در کارهای حجمی از آن استفاده کرد.
در طراحی و ساخت این نوع ورق‌ها هم از یک لایه رنگ لمینت شده استفاده می‌شود که ظاهر آن‌ها را به شکل چوب درآورده است. این نوع پنل‌های کامپوزیتی نیز مانند طرح سنگ، طرح‌های مختلف چوبی را نشان می‌دهد.
برای محاسبه‌ی قیمت نمای کرتین وال باید پارامترهای بسیاری را در نظر بگیریم از جمله:

نوع روش اجرا
متراژ اجرا
ارتفاع کار
مدول‌های موجود در نما
و…

اما قیمت حدودی نمای کرتین وال با توجه به تمام مواردی که در بالا ذکر شد، از متری ۷۰۰ هزارتومان شروع می‌شود و تا ۱ میلیون و ۲۰۰ هزارتومان هم تغییر می‌کند.
ناگفته نماند که قیمت ذکر شده برای اوایل تابستان ۹۹ می باشد.
برای اطلاع از قیمت دقیق و به روز نمای کرتین وال خود با ما تماس بگیرید.
حال که اهمیت اجرای نمای ساختمان را متوجه شدیم، شاید از خود بپرسید که با این اوصاف چگونه می‌توانیم یک تیم قابل اعتماد برای اجرای نمای ساختمانمان پیدا کنیم؟
یک تیم حرفه‌ای مجری نما معمولا تلاش می‌کند با در نظر گرفتن نظر مشتری، اجرای نمای خود را در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با حداقل هزینه و کمترین دورریز مصالح پیاده‌سازی کند.
البته دقت داشته باشید که در نظر گرفتن اقتصادی‌ترین هزینه‌ی ممکن باعث نمی‌شود که تیم مجری نما از کیفیت متریال‌های مورد استفاده‌ی خود بزند.
بلکه با ارتباطات گسترده در بازار فروش مصالح و شناختن چم و خم‌های بازار، سعی می‌کند بهترین مصالح ساختمانی را با مناسب‌ترین قیمت برای شما فراهم کند.
شما هم دقت داشته باشید که صرفه‌جویی در هزینه‌ها نباید وسوسه‌تان کند که از کیفیت مصالح خود بکاهید؛ زیرا در این صورت ممکن است اصلا موفق نشوید آنچه را که در ذهن برای طراحی نما داشتید پیاده‌سازی کنید و مصالح نامرغوب و ارزان‌قیمت تاثیر بسیار زیادی بر ظاهر ساختمانتان خواهد گذاشت.
اگر طراحی نمای ساختمان خود را به متخصصان نمادیزاین بسپارید؛ طراحی نمای بیرونی ساختمان شما در دو مرحله انجام می‌پذیرد.
مرحله‌ی اول: دریافت اطلاعات از کارفرما برای طراحی نمای ساختمان
مرحله‌‌ی دوم: ارائه‌ی زمانبندی و بستن قرارداد
در مرحله‌ی انجام پروژه های نمای ساختمان اول کارفرما طرح مورد نظر خود را به همراه مشخصات ساختمان، به دفتر معماری ما اعلام می‌دارد.
در مرحله‌ی دوم نیز کارفرما برای عقد قرار داد به دفتر نمادیزاین مراجعه کند و قرارداد طراحی نمای ساختمان را با قیمتی مناسب منعقد کند!
طراحی نمای فاز ۱ و فاز ۲ جزئی از تعهدات شرکت نیست و در صورت تمایل هزینه‌ آن به صورتی جدا مورد بررسی قرار می‌گیرد.
هزینه‌ی هر متر مربع طراحی نما و ارائه‌ی تصویر سه بعدی با نقشه‌ی فاز یک: ۱۵ تا ۳۰ هزار تومان
هزینه‌ی هر متر مربع طراحی نما و ارائه‌ی تصویر سه بعدی به همراه نقشه‌ی فاز دو: ۳۵ تا ۵۰ هزار تومان
جالب است بدانید شما به عنوان کارفرما در شرکت نمادیزاین بسیار برای ما عزیز هستید و در طراحی تک تک اجزای ساختمان سلیقه و بودجه‌ی شما در نظر گرفته خواهد شد و طراحی به صورت تخصصی برای شما انجام خواهد گرفت!
همچنین هیچ گونه هزینه‌ای برای اصلاح طرح از شما گرفته نخواهد شد و شما می‌توانید اصلاحات خود را با خیال راحت با ما در میان بگذارید!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *